Известие

Collapse
No announcement yet.

АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК И РОЛКИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• АНГРЕНАЖЕН РЕМЪК И РОЛКИ

колеги някои zнае ли колко струват ангренажня ремак с вси4ки ролки zа алфа 156 2,4 JTD
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

В Италсервиз с работата беше около 600 лв ако не се лъжа
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Днес /19.01/за моята взех:
      Ремък,Ролки-2 бр. около180- 200 кинта. 50 е ремъка ,едната ролка е 100 и другата май беше 20-30 лева, аз понеже взех и масло и всички филтри та ги плащах заедно и излезе около 300 лв

Comment

а твоита кола каква е?

Comment

а оп6то колко ролки са ???

Comment

Моята e 2.4 -11.99 .... А ролките доколкото знам са 2(за ангренажа), другите още не съм ги броил. Аз я купих във вторник и още съм в невидение за доста неща от тази невероятна колица

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
              За още толко на мойта ще й направя цялостен ремонт на двигателя с оригинални ризи Ебахти колите Като влезеш в сервиз и после да не ти се иска да си вземеш колата
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                Първоначално публикувано от bouncer
                За още толко на мойта ще й направя цялостен ремонт на двигателя с оригинални ризи Ебахти колите Като влезеш в сервиз и после да не ти се иска да си вземеш колата
                хаха Вирус "кеф цена нема" :P
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Пичове, в АУТОСЛИК на околовръстното до ул.Пушкин, тва е бившия Радиал, ще ви сменят всякакви консумативи-ремъци, филтри, масла, също така правят и ходова част. Момчетата пипат съвестно и професионаялно. За смяна на ангренаж с ролки и всички филтри ми взеха 80 лв, а в Аутоиталия само за диагностика ми взеха.....70!!!! Дано не ми се налага даходя там повече....

Comment

Първоначално публикувано от viliivanov
                    в Аутоиталия само за диагностика ми взеха.....70!!!!
                    охаа
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

на мене zа диагностика и 3 кру6ки една габаритна и две каси /далги мми вzеха 65 лв. и няма да каzвам zа други не6та колко ме одрусаха ЗАбравих адреса на тоя сервиЗ и неискам да си го припомням

Comment

Първоначално публикувано от Krasi86
                        на мене zа диагностика и 3 кру6ки една габаритна и две каси /далги мми вzеха 65 лв. и няма да каzвам zа други не6та колко ме одрусаха ЗАбравих адреса на тоя сервиЗ и неискам да си го припомням
                        Е тя диагностиката нормално е около 30лв, крушките ако са добри може и по 15-20 парчето да дойдат и габаритна и труд мисля че е добре, ама при положение че крушките не са някое менте по 3 лв де
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                        X